10 gode ting i 2016

Først og fremmest, hold nu op hvor gik 2016 hurtigt. Set fra verdens synspunkt var 2016 lidt et lorte år og rædsomt på virkelig mange måder. Men helt personligt havde jeg et awesome år, generelt set haft nogle virkelig gode år, de sidste 2-3 år. SÅ i stedet for at beklage mig over tragiske dødsfald, et ditto præsident valg og humanitære katastrofer, vil jeg liste alle de gode ting jeg oplevede i 2016.

 1. Tog på udveksling gennem KEA endnu en gang, og flyttede ind i et lille studio på Montmartre.
 2. Disneyland Paris, lidt af en barndoms drøm, der endelig gik i opfyldelse. Jeg kan umuligt have været den eneste der som barn fik et intenst behov for at besøge paradis on earth, hver gang jeg så en Disney VHS, og reklamen med Micky og Minnie Mouse der romantisk løber mod hinanden, men i steder ender med at kramme to børn.
 3. Arbejde hårdt gennem semesteret i Paris og endte, meget overasket, med en plads på PCA’ Dekanens liste.
 4. Droppede sommerferie til fordel for 5 måneders praktik i stedet for KEAs 10 ugers standard.
 5. Praktik, hårdt men også virkelig lærerigt. Jeg kan kun anbefale at tage praktik i en start-up virksomhed hvis man virkelig vil udfordres og lærer noget.
 6. Var i forbindelse med praktikken til fashion week, ret interessant at opleve det fra bagsiden, og en smule kaotisk.
 7. Set en god håndfuld udstillinger og set en masse film i biografen, men den bedste kulturelle oplevelse var nok the Clientele koncerten på jazzhouse med min veninde (og Rouge One, så god! )
 8. Flyttede sammen med min kæreste.
 9. Afleverede min BA.
 10. Første jul uden mine forældre og første jul i Frankrig. Voksent.

 

4 kommentarer

 1. Jeg ved godt, at dette indlæg er nogle måneder gammelt. Men jeg overvejer udveksling til Paris efter jeg er faldet pladask for byen. Mine spørgsmål er hvor god skal man være til sproget? Og er der sociale arrangementer i forhold til studiet i Paris, så man kan lære nye mennesker at kende. 🙂

  // Katrine

  1. Hej Katrine. Det er helt ok. 🙂 Er bare glad hvis jeg kan hjælpe! Nu ved jeg jo ikke hvilken skole du søger? min var PCA som er amerikansk, så ALLE taler engelsk. Jeg ved desvære ikke hvordan det er på andre skoler, men min erfaring er at mange unge generelt kan noget engelsk, jeg ved i hvertfald at det er tilfældet med min kæreste og hans venner.

   Ang sociale arrangementer tror jeg det er forskelligt fra skole til skole, jeg startede lidt senere på min og gik glip af et par introduktions dage. Jeg var ikke vildt aktiv socialt, men der var en hel del arrangementer i løbet af semesteret. Jeg kan også anbefale facebook gruppen padam padam, for danskere i Paris. Der kan man altid finde nogle at drikke kaffe /øl med, og få hjælp hvis man har spg.

   Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *