2 måneder på bloggen og 3 i Paris.

Fastelavnsbolle via min Insta (som i, selvfølgelig, bør følge, hvis i er til sporadiske selfies, billeder af paris, ost og andet miskmask..)

Tid til en lille up date. En up date der egentlig var tiltænkt sidste uge, men tiden er bare fløjet af sted. Mandag aften (sidste uge) landede jeg i Paris, med kufferten fyldt med Irmas after dinner kaffebønner, brun farin, natron (umuligt at finde i Paris) og et par nye vintage kjoler til samlingen.

Selvom jeg glædet mig til at komme tilbage, var det også sværere at tage af sted denne her gang. De andre gange jeg har været i Danmark, har jeg haft skole, eller eksamens skrivning at komme tilbage til, men det er slut nu. Nu er der jobsøgning og ikke mindst det der med at lære Fransk! Selvom jeg havde et par virkelig gode dage i København hvor jeg fik chillet i min venindes lejlighed set mine veninder, og efterfølgende tilbragte weekenden hos mine forældre. Kunne jeg sagtens have brugt et par dage, og fastelavnsboller, mere hjemme i DK

Altså jeg har været hjemme en lille uges tid nu, og i virkeligheden har jeg ikke lavet det store. A begyndte på sit nye arbejde torsdag, så vi brugte tirsdag og onsdag på at slappe af, fejre hans job og min eksamen og tage ud og spise den sædvanelige raw beef salad. Torsdag og fredag lejede jeg hausfrau, sov længe, købte ind, gjorde rent og lavede mad. Lørdag spiste vi frokost hos As farmor, hun er 90 og  har boet i samme lejlighed i 30-something år. Den ligger på 8 etage, og har en virkelig god udsigt over vores hood. Lørdag aften tog vi ud og drak øl. I dag har vi fejret “bedstemors” dag – yup, det er en ting i Frankrig. Og nej, der er ikke noget der hedder bedste fars dag.

Det er altså omkring 2 måneder siden jeg åbnende bloggen, og 3 måneder siden vi flyttede ind i lejligheden. Som jeg har sagt før, er tiden virkelig fløjet af sted! 3 MÅNEDER allerede! Sammenlignet med januar, havde bloggen endnu flere sidevisninger hvilket selvfølgelig er vildt dejligt. – især når jeg kun udgav 8 indlæg. Som jeg vist har nævnt før overvejer jeg at kaste mig ud i at lave nogle videoer, og måske en slags føljeton om mine favorit steder i Paris. Bare for at være produktiv på en eller anden måde, indtil jeg finder et job. Nu vil midlertidigt vende tilbage til mit broderi projekt og Netflixe den med Twin Peaks.

 

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *