2017 nytårsforsæt

(Et nytårsforsæt for alle )

10 dage inde i 2017, bedre sent end aldrig for at lidt tanker omkring nytårsforsæt. Det hedder jo nytårsforsæt fordi man har et helt år til at nå i mål, med hvad end man må have sat sig for. Jeg plejer ikke at have nytårsforsæt, men det har jeg altså besluttet mig for at afprøve i år. I virkeligheden havde jeg nok helst holdt dem fra mig selv, men når jeg nu har lavet det ultimative narcissist move, lavet en blog der handler om moi! -hvorfor så ikke dele nytårsfortsæt også. Jeg kan kun håbe at nedskrevne ord kan hjælpe, at jeg på en måde føler mig mere forpligtet eller at min mor vil forhøre mig omkring dem når vi skyper.

Fransk

Altså sproget. Der er ingen vej uden om, jeg bliver simpelthen nød til at lære fransk. En ting er at min “Nik og smil” strategi virker når jeg handler ind, men for det første; jeg kan jo ikke få et job hvor jeg kun nikker og smiler. For det andet, fordi vil jeg gerne kunne snakke rigtigt med min kæreste familie, mere end bare Ca va? ça va.

Bedre valg.

At købe ting i god kvalitet har jeg været god til i mange år, men jeg vil stadig gerne blive bedre, og jeg vil gerne have flere bæredygtige eller fairtrade køb. Jeg har allerede besluttet mig for at kaffen til hjemme bryg i 2017 skal være fairtrade. At mine strømpebukser skal komme fra fx. Swedish stockings. – Jeg købte to par i november, efter at have læst om dem hos bedremode.nu, de holder så fantastisk, at jeg har kun brugt det ene. At vælge plain t-shirts i øko bomuld osv.

Udforske Frankrig (og Paris).

Udover et par ture hjem til Danmark, har jeg ingen planer eller reelle ønsker om at rejse i år. Paris føles stadig ret nyt for mig, og jeg i stedet for at bruge penge på fly billetter vil jeg gerne udforske resten af Frankrig. Lige pt vil jeg gerne besøge, Le mont saint michel, Colemar, Strasbourg, en tur til vestkysten og høst sandsynligt gøre brug af mine svigerforældres lejlighed ved havet i sydfrankrig.- jeg krydser alt hvad jeg kan!

Tage flere billeder.

Jeg kan til tider godt være lidt ærgerlig over, ikke at have flere billeder fra den tid jeg boede i Dublin. Derfor vil jeg virkelig bestræbe mig på at blive bedre til at tage billeder her i Paris. – Om det så bare ryger på Instagram, eller en mappe på min computer er underordnet. Jeg vil bare gerne have billeder at kigge på når jeg engang er gammel og sølvgrå.

Be creative.

Cheesy but true! Lidt i forlængelse af den sidste. Der er ret mange ting jeg gerne vil finde tid til i 2016. Fx blive bedre til at brodere og finde lysten til at tegne igen. Har også en ide om at jeg gerne vil lære at hækle vaskes- og karklude.

5 kommentarer

 1. EJ, har også altid gerne ville tale fransk og drømmer stadig om at jeg en dag tager undervisning. Samtidig med at jeg ærgre mig over, at jeg ikke tog sproget mere seriøst i skolen. Men nok om det. Rigtig gode nytårsforsæt og så er jeg helt vild med dit layout, her på bloggen 🙂

  Rigtig god dag 🙂

  1. Tusinde tak Nadia!
   Ja, jeg havde også fransk i folkeskolen, men husker meget meget lidt. Jeg var hel sikker på jeg aldrig ville få det brugt.

 2. Sikke nogle gode fortsæt! Jeg ville også rigtigt gerne være mere kreativ, især også lære at tegne, men tror jeg må indse, at jeg ikke har helt har tiden til at gøre alle de ting, jeg gerne vil, og at jeg er nødt til at prioritere nogle andre ting lige nu. Men måske en dag, måske en dag…

  1. Tak Hazel.
   Jeg er jo i den situation, at jeg lige om lidt har masser af tid, tid jeg gerne vil bruge “fornuftigt”, og ikke bare forsvinde ned i en middelmådig serie på Netflix. – Og heldigvis bliver man jo aldrig for gammel til at tegne eller være kreativ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *