3 år og et september issue

Et billede fra min første måned i Dublin.

Og med issue mener jeg ikke dette års september udgave a Vouge. Men det, at jeg, for første gang i mange år ikke er startet på et studie efter sommerferien..

Det slog mig den anden dag, virkelig hårdt, at det nu er 7 (7!!!) år siden jeg tog på højskole, og i dag, præcis, er 3 år siden jeg flyttede til Dublin. Når jeg tænker tilbage og ser på min egen tidsberegning er der et klart før/efter højskole. Før højskole var der gymnasiet, som jeg ikke brød mig om og efterskolen, som jeg elskede og et sabatår. Efter højskolen var der en skadet hånd og derfor endnu et par sabatår. Efterfulgt af 3 1/2 år på Kea inklusiv et par semestre udenlands, alt i mens jeg boede sammen med forskelige veninder, forskellige steder i København.

Sagen er bare at højskolen ikke føles som værende et 7 år gammelt minde, slet ikke. De sidste 7 år er fløjet afsted, så hurtigt at jeg ikke rigtig har registret det. Alle de veninder jeg har boet med bor nu med deres kærester, en er gravid og en anden netop blevet gift. Det er så vildt! Jeg kunne godt lide at studere, men jeg føler også at det, for nu, er et afsluttet kapitel. – Altså pånær fransk, som jeg nok kommer til at knokle med i efteråret.

Så selvom jeg blev færdig med studiet tilbage i foråret, er det først nu jeg rigtig føler at jeg er færdig. Måske er det fordi jeg har taget beslutning om at flytte til udlandet, og dermed gjort det hele det hele en tand sværrer for mig selv. Men jeg kan mærke at det skræmmer mig en smule, uvisheden om hvad der nu skal ske. Jeg er sikker på det hele nok skal gå, det gør det altid. Så i år skal denne her september bruges på at overveje hvordan og hvorledes med det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *