3 ting til din lørdag #2

Hej. I dag vil jeg bare dele 3 ting man kan se/lytte til denne her weekend.

Politikens poptillæg om alt-right. 

Politikens poptilæg er tilbage fra ferie og lagde solidt ud med en podcast om Alt-right bevægelsen. Og hvis man som jeg – og tilsyndeladne poptillægets vært Lucia Odoom, har lidt svært ved helt at forstå hvad alt-right er, og i særdeleshed hvor det kommer fra, så er dette podcast afsnit et fint sted at starte.

Find podcasten her.

I-D mini doku om Gosha Rubchinskiy’s Post-Soviet Generation

Hands down, så ved jeg ikke meget om hverken post-soviet generationen eller Gosha Rubenchinskiys. Alligevel endte jeg med at se denne her mini doc, da den poppe op i min feed i morges. – det sker sjælden, altså at jeg faktisk ser hele videoer, ofte tænker jeg bare at jeg kan se dem senere (hvilket aldrig sker) og scroller videre.

Men i morges så jeg så denne her i sengen med dagens første kaffe. Og, det er ikke fordi man lære meget om hverken Rubenchinskiys eller post-soviet, det er trods alt kun 15 min. Men videoen lukker en ind et sted man normalt ikke ser eller hører meget om i de gængse medier.

3. En lille Bowie hyldest.

En lille, men meget smuk Bowie hyldest! Hvis man hverken er i humør til post-sovietisk streetwear eller internet aktivisme, så kan man bruge syv et halvt minut på denne her lille farve eksplosion. Filmen er lavet af det catalanske kollektiv CANADA for Barcelona Design Museum.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *