7 fødselsdagsøsnker

Indeholder affiliate links
  1. Peacoat fra COS // 2. Plakat fra Stilleben // 3. Rosehip Oil fra Pai // 4. Iphone // 5. Regnjakke fra Rains // 6. VEJA kondisko // 7. Spejl fra Normann Copenhagen.

I næste måned har jeg fødselsdag, og kan ikke rigtig længere slippe afsted med at beskrive mig selv som værende i midten af tyverne.. Det er ok, selvom jeg har det en smule ambivalent med med. I løbet af august er en af mine bedste veninder blevet gift, min lillebror har annonceret at han skal giftes med sin kæreste senere på året, og så har to af mine andre gode veninder annonceret at de er gravide. Ret vilde ting, og ja det er også vildt at flytte til et andet land, men nu da den føelserne omkring den beslutning har lagt sig lidt, så føler jeg at jeg er tilbage hvor de vilde beslutniger er om vi skal have rose eller desperado at drikke fredag aften…

Ikke at der ikke sker ting for os i Paris, vi er nemlig så småt begyndt at lede efter en ny og større lejlighed, men mere om det en anden dag. For nu skal det handle om de ting jeg ønsker mig til min fødselsdag. Jeg har altid haft nemt ved at lave ønske lister, der er altid en håndfuld bøger, plader eller beauty produkter jeg godt kunne tænke mig. – og en amazon liste der er 5+ sider lang! I år ser min ønskeliste så (delvis) således ud:

#1 COS peacoat
Muuuligvis den perfekte peacoat! Sidste år skilte jeg mig af med en slidt af slagsen fra BZR, et af mine første dyre stykker tøj, købt da jeg gik i gymnasiet!

#2 plakat fra Stilleben
Det jeg glæder mig mest til ved at finde en ny lejlighed, bliver at hænge mine plakater op (og købe lidt flere, who am i kidding…) Jeg har efterhånden en god lille samling som jeg glæder mig til at få op og hænge.

#Rosehip Oil fra Pai
En true stable på min badeværelses hylde, jeg har netop tømt flaske nr 3 eller 4, så i stedet for at købe en ny right away, er den røget på ønskelisten. – Jeg har linket til beautybay hvor jeg normalt køber den, da de kun koster 21€!!

#4 Telefon tilskud
Jeg ønsker mig som sådan ikke en iphone, det niveu giver min familie slet ikke gaver på. Så i stedet for blot at ønske mig penge, ønsker jeg mig altid penge øremærket til noget specifikt.

#5 Regnjakke
Ida 6 år ville være så skuffet over at have noget så kedeligt som en grøn regnjakke på ønskelisten. Men ærligtalt, det regner også en hel del i Paris.

#6 VEJA SKO
Jeg har skrevet om dem før, men har endnu ikke tilføjet dem til garderoben. Men jeg ønsker mig dem stadig ligeså meget nu, som da jeg så dem førte gang. Btw skriver man sig op til res-res (der forhandler veja) nyhedsbrev får man vist nok 10% på sit første køb.

#7 SPEJL fra Normann Copenhagen
Endnu en ting jeg har skrevet om tidligere, men jeg ønsker mig stadig det her spejl. Det er pænt og i min ynglingsfarve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *