8 ting jeg mangler i mit liv

Okay, blog ide tyvstjålet fra omveje.
Det her indlæg har ligget som klade i et par dage nu, mest fordi jeg syntes det var sådan lidt hm ufuldendt. I virkeligheden givet det et fint indblik i hoved lige nu, jeg bruger nemlig det meste af min tid på at kigge efter hunde og på lejligheder online – og offline, hver gang jeg går rundt i vores område forstiller jeg mig hvordan lejlighederne ser ud inden i.

8 ting jeg mangler i mit liv:

 

  1. Sådan en her taske. Jeg kan tydeligt huske hvor betaget jeg var af LV kampagnerne i diverse modeblade da den udkom. Så over the top på den gode måde! – og måske ikke noget jeg sådan mangler mangler. Men den er på min mentale the ones that got away/ the classics liste.
  2. En hund, en cavalier king charles for at være helt præcis! Tror min kæreste er ved at være lidt træt af puf i siden og forelskede blikke, til hunden – altså, hver gang vi går forbi en på gaden.
  3. Ny lejlighed. – gerne med altan, måske lidt sildebens gulv og stuk. Samt et badeværelse der ikke har mosgrønne fliser fra 70’erne eller højglanspolerede røde låger i køkkenet. Man kan jo altid drømme.
  4. En tand mere selvdisciplin. – færre mini croissants, flere æbler.
  5. En god stor pudderbørste (anbefalinger modtages gerne!)
  6. Et par pæne sko, der ikke er sneakers eller støvler. Måske et par efterårs appropriate loafers?
  7. 3 sæson af Rick & Morty på Netflix.
  8. .. ooog at the great british bake off begynder at udkomme dagligt!

I aften lander mine forældre i Paris, så jeg kan se frem 5 dage i familiens tegn, og den sidste weekend inden min fødselsdag. Yirk.

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *