A first for everything: Lush

En af de fantastiske ting ved at have skiftet København ud med Paris er, foruden en masse god mad, billig vin og ditto Ben&Jerrys, en håndfuld butikker som ikke er at finde i Kbh. Godt nok er American Apparel lukket, og Aesop er åbnet derhjemme på Værdamsvej, men fx Muji, Lush og forhåbentlig snart glossier. I lørdags gik vi til Boulevard Beaumarchais, gaden der forbinder République med Bastillepladsen, og gaden for motocykel udstyr, kamera butikker og Merci.


Jeg ved ikke om jeg har nævnt det, men A har købt en Harley, så han skulle kigge på motorcykel udstyr. Mens jeg ville i Merci og en tur i Lush. Jeg har jeg aldrig været i Lush, duften altid har skræmt mig lidt. Men hey, der er en første gang for alting, også Lush butikker og deres bathbombs.

Jeg købte deres sleepy body/hand lotion, der eftersigende skulle være god at bruge inden sengetid, da den har en svag duft af lavendel. – og hvis man som jeg godt kan lide lavendel, men ofte syntes cremer og deslige, kan have en lidt overpowering lavendel duft? så er den her et godt bud! Jeg har brugt den hver aften siden jeg købte den, og jeg er faktisk ret vild med. Jeg smøre lidt på hænder og på overarmene/skulderne, så jeg kan dufte til den mens jeg falder i søvn.

Jeg endte også med en butterbomb bathbomb, en hvid en af slagsen med cocoa butter og Ylang Ylang Oil. Jeg valgte denne her fordi den var rimelig neutral i både farve/duft og coco butteren. Jeg var ikke synderlig begejstret for den, altså den duftede fint, og min hud blev blød. Men jeg tror umiddelbart ikke at bathbombs er noget for mig.

4 kommentarer

  1. Åh, billigere vin, er ikke at kimse ad. Dullegrej bruger jeg ikke, en mat pudder fra H&M og en Nilens Jord mascara på ønskelisten til jul og jeg er dækket ind året ud.
    Men vin.. Åh..
    Husker godt Barcelona og Paris for deres priser, men også Milano her i maj. Øj, det er godt nok åååååge-priser herhjemme i forhold til.

    – A

    1. Ja, jeg bliver lige “overrasket” hver gang jeg er hjemme og ser det danske udvalg og priser på vin. Det er noget helt andet end den øko rose til 5€!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *