Hvordan jeg har det 75% af tiden i Paris

Så gik der endnu en uge uden skriveri her på bloggen. Midt i mit Danmarks besøg blev jeg virkelig syg , så syg at jeg, til stor irritation for mig selv, måtte droppe min eksamen (men syge eksamener findes jo af den grund), torsdag morgen kørte vi fra Denmark til Belgien, og fra Belgien til Paris fredag formiddag. Jeg sov stort set hele turen, på nær den times tid vi kørte i de Belgiske bjerge, smukt og koldt.

Men nu er jeg tilbage både i Paris og på bloggen, stadig små syg, men i det mindste har jeg alt mit tøj, min iMac og mine køkkenting, så alt er godt. Overstående video er i øvrigt et fint eksempel på, hvordan det går i Paris. Jeg kludre rundt i udtale, og spidser snacks og drikker rose for at undgå at snakke fransk i de fleste sociale sammenhænge. – Og jeg fortrækker stadig supermarkeder med selvservice skranker.

 

2 kommentarer

  1. Øv hvor surt at blive syg, når man er på besøg hjemme 🙁 – håber at du har fået det bedre 🙂
    Og så er jeg helt vildt misundelig på din hverdag i Paris. Gid det var mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *