Alene weekend og røde sko

Img scr. unknown.

I forlængelse af sidste indlæg, vil jeg gerne lige tilføje en enkelt ting til listen over “første gangs ting”. Nemlig frølår, ja jeg ved ærligtalt ikke hvordan jeg kunne glemme at jeg endelig fik prøvet det. Men det gjorde jeg, og smager btw, helt ok.

Det er fredag, og min kære kæreste er taget til Alperne med sin far, for at stå på ski weekenden over. Det betyder at jeg har lejligheden for mig selv, hvilket jeg egentlig syntes er lidt lækkert. Når man er går fra lang distance, til at bo sammen på 2 år, er 2 dage alene helt ok. Det eneste jeg godt gad, er nogle venner i Paris der ikke er min kærestes, men det kommer vel før eller siden. I aften skal jeg bare slappe af, hører podcasts – så mange gode udkommer fredag jo! Se netflix og måske begynde mit broderi projekt. Weekenden skal bruges på Valentines Day gave shopping, nyde Paris lidt alene og ellers bare arbejde. Jeg overvejer at kaste mig ud i en lille vlog?? We’ll see.

I virkeligheden skulle det her indlæg handle om et par røde laksko fra topshop, tydeligt inspireret af Valentino. Valentino skoene er flotte, og jeg har haft et godt øje til dem siden jeg så de her billeder på Tumblr. Det er vist ikke Valentino sko, men de ligner ret meget. Det er så pænt med jeans og hvide blonde bluser. Jeans check, hvide blonde toppe check, forår kom nu! I virkeligheden er de også de perfekte bryllupsgæst sko til sommer, høje men ikke for høje. Tænker jeg måske skal slå et smut forbi Topshop og tjekke kvaliteten ud. Skoene fåes på Zalando her, og de fåes også i sort og creme farvet (også flot!)

 

5 kommentarer

    1. Ja, jeg håååber virkelig at jeg kan komme ordenligt i gang! Jeg vil også gerne lære at strikke, eller i hvertfald blive bedre til det!

  1. Sikke en fin blog, du har. Det er mit første visit, men helt sikkert ikke sidste. Æstetikken er virkelig i skabet! Rigtig god weekend. // Thit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *