De bedste podcasts i 2017; Man kan aldrig vide

De bedste podcasts i 2017; Man kan aldrig vide

Det er efterhånden lang tid siden jeg sidst har skrevet et De bedste podcasts i 2017 indlæg, men nu skulle det være. Jeg binger nærmest podcasts værrer end Netflix serier, og jeg bliver seriøst begejstret når jeg finder noget godt. Sidst jeg gjorde det, altså fandt noget rigtigt godt, var da jeg faldt over de første syv afsnit af Radio24/7s Man kan aldrig vide.

De bedste podcasts i 2017; Man kan aldrig vide

Man kan aldrig vide

 

For et par uger siden kom der syv afsnit mere, jeg hørte samtlige i nat da jeg ikke kunne sove. Historien handler om Mads Andersen. En svindler, eftersøgt af både politi og privat personer han har svindlet på den ene eller den anden måde. Historien bliver fortalt gennem en række interviews med gamle bekendskaber, familie og de folk han snydt for penge gennem tiden.

Podcasten minder mig lidt om Third Ears podcasts om Rieper-Holm-Sagen (der desuden lige er kommet som en film, ret spændene.) Både i lydbillede og fortælle måde, og det er slet ikke en dårlig ting. Third Ear laver nogle af mine ynglings podcats, men radio 24/7 er også virkelig kommet på banen. I kan finde Man kan aldrig vide HER, eller i jeres podcast app.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *