De bedste podcasts i 2017; Dobbeltmordet

bedste podcast 2017 DR Dobbeltmordet

img src: dr.dk

I fortsættelse af det her indlæg, er her endnu en podcast anbefaling til jeres søndag. Jeg ligger i mine svigerforældres sofa, med vinduerne fuldt åbne og prøver at få lidt sol på mine ben. Et, hvis jeg selv skal sige det, helt perfekt tidspunkt til at skrive et nyt blogindlæg. Et blogindlæg om min seneste podcast besættelse, og ja, jeg har prøvet at lytte til S-town, men kan ikke nå længere ind end 3 afsnit. Så jeg vil i stedet for fortælle om DRs podcast Dobbeltmordet.  – Et udemærket substitut til dem der venter på mere fra Third Ear.

Podcasten handler om to journalisters anstrengelser med at gennemtrevle, og måske opklare, en gammel mordsag fra efterkrigstiden.  Sagen handler om et ægtepar der bliver myrdet i deres lejlighed på Peter Bangs vej, men aldrig blev opklaret. I løbet af podcasten bliver man introduceret for fakta omkring mordet, samt en håndfuld af de mest plausible teorier. Samtidig med at de læser sig igennem sagsmaterialet fra rigsarkivet, og opsøger ældre beboer på Frederiksberg, der forhåbentlig huske mordet og personerne i sagen.

Jeg har hørt podcasten igennem 2 gange nu! Fordi jeg efter hvert afsnit var sikker på, at den netop presenterede teori var den rigtige. Og jeg ved stadig ikke hvad (nærmere hvem) jeg tror gjorde det, eller hvad motivet bag mordet egentligt var.

PS. Jeg har altid sagt podcasten og ikke podcastet, men hvad hedder det egentligt?

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *