Den anden side

Img src unknown, not mine.

..også kaldet slutyverne. I går havde jeg fødselsdag, en hel igennem perfekt en af slagsen, måske den bedste siden jeg var barn. Mine forældre, der har været her siden sidste uge, kom med gaver og morgenmad. Og efter et par solide smør croissanter og masser af kaffe, tog vi en gå tur i Marais, drak mere kaffe, tog et smut i free’p’star, spiste mussel frites mens folk gik i forbi på gaden. Dagen sluttede af med middag med mine svigerforældre på Au Coin Pasteur, hvor vi fik pot a feu og tete de veau – klassiske franske simreretter.

Og i dag er jeg så bare træt, mine forældre tog hjem i morges, og mit hoved er mættet med indtryk fra de sidste par dage. Vi fik blandet andet besøgt Montmartre, et par loppemarkeder (jeg fandt en fantastisk rød Isabel Marant Etoile jakke til 30€) og Katakomberne. Det blev også til en sejltur ud forbi Tour Eiffel lige omkring solnedgang,hvilket var helt fantastisk. I det hele taget burde jeg nok dyrke det at være turist i egen by lidt mere end jeg gør, men sådan er det nok altid, man får det ikke gjort fordi man ligesom bare er der hele tiden.

I dag skal jeg, i slående kontrast til de forgående, bare handle ind, gøre lejlighed rent og afrime fryser.

2 kommentarer

    1. Tusinde tak!
      Jammen lige nu arbejder jeg ikke rigtig, det har været et problem for mig ikke at kunne sproget bedre. Så pt lærer jeg fransk, så jeg forhåbentlig kan finde et arbejde inden for det jeg er uddannet som. Min erfaring er at sprog er en bigger deal her end i DK, altså at det ikke er nok at have et flydende engelsk, men skal kunne noget fransk også. (Men det afhænger selvfølgelig også af branche, arbejde osv). 🙂 håber det kunne hjælpe lidt, eller så skriv eller send mig en mail, hvis du here flere og mere specifikke spørgsmål 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *