Den gode blog?

I virkelig skulle det her indlæg handle om nyt tøj, et par garderobe tilføjelser, jeg gerne ville gøre mig. Men endte i stedet for i en lang rant om bloggen, nogle tanker jeg har haft i nogen tid.
Mine intentioner var at bloggens omdrejningspunkt skulle være mit Paris life, og det er den også til en hvis grad. Selvom Paris er anderledes end København, og mit liv har ændret sig, så er det ikke de store radikale ændringer. Hvis bloggen kun skulle handle om mig der sidder fast i metroen eller spiser ost, ville det blive blive ensformigt. Så spændende er mit liv altså ikke. Så de “regler” jeg havde givet mig selv om kun at skrive bestemte slags indlæg er kastet ud af vinduet.

Jeg savner den umiddelbarhed blogs en gang havde, hvor man bare udgav et indlæg når man ville, og ikke søbede alle indlæg i SEO og affiliate. Jeg kan godt lide tøj, pæne ting, god musik, hudpleje produkter og dårlige serier på Netflix. Jeg elsker både blogs om bæredygtigmode som fx. Johannes, men også blogs som rockpaperdresses, hvor der er plads til et ugentlig indlæg om lyserødt tøj og de lange, mere personlige indlæg.I virkeligheden er det også der jeg gerne vil have bloggen hen. Til at være et sted hvor jeg kan skrive et indlæg om en shampoo den ene dag og om det franske valg den næste. Finde den fine balance mellem at være personlig, men stadig være privat. Blive bedre til bare at opdatere når jeg har lyst, om det så blot er at billede af mig selv i søndagstøjet med en starbuks i hånden eller endnu en podcast anbefaling.

Så hey, flere alt-muligt-indlæg fra mig i fremtiden.
PS. Hvad er en god blog for jer/ gode indlæg?
(mega blogger agtigt med spørgsmål til sidst I KNOW)

7 kommentarer

 1. Hold da op, min blog er en, hvor man bare smider noget op uden at rode med noget som helst af noget.

  … andet end at fortælle i går, at jeg har betalt den fotograf, som havde fotograferet mig (og kan tilføje, at jeg anbefalede ham uden hans vidende).

  Der er ingenting på min blog, jeg har gjort med anden forudsætning, og den er ikke penge ind, kun penge ud. Men sådan er livet, en stor udgift, som en bankrådgiver sagde til mig på et tidspunkt 🙂

  Måske skulle bare gøre som du har lyst til?

  1. Det er i virkeligheden også de bedste blogs. – og egentlig gerne vil tilbage til, dele når jeg har noget jeg føler er værd at dele om det så handler om det ene eller det andet. 🙂

 2. Det er derfor, jeg tog min blog op igen.

  Navnet “alt det fine” kom fra den ide.

  Så stod bloggen stille i en periode og på et tidspunkt fik jeg en henvendelse fra nogle, der ønskede, at jeg frigav domænet – fordi jeg ikke brugte det aktivt. Det kan man faktisk blive tvunget til, hvis omstændighederne er til det.

  De ville gerne lave en webshop med kosmetik under det navn …

  Det fik de ikke lov til, og i stedet knyttede jeg domænet til min lille konsulentvirksomhed via et ekstra cvr-nummer. Så var der ingen, der kunne komme og tvinge mig til at aflevere det til den store domæne-gud 🙂

  Nu fungerer den som et vindue ind i min dagligdag, når der sker noget mere spændende end arbejde, og når jeg har tid til at skrive om andet end arbejde.

  Måske ændrer det sig en dag, hvem ved? Men lige nu er det sådan.

  Held og lykke med det lidt løsere liv 🙂

  1. TAK! 🙂 Jeg troede faktisk ikke man kunne blive tvunget til at frigive domæner – man har jo trods alt betalt for det.

 3. Det ville de kunne, hvis de etablerede en virksomhed med det navn og kunne godtgøre, at jeg A. ikke havde brugt det aktivt længe og B. ikke havde intentioner om det.

  Så jeg skyndte mig bare at etablere en virksomhed med det navn, mens de sad og ventede på svar.

  At det så er en skribent-virksomhed under en organisationskonsulent-virksomhed gør, at de ikke en gang kan beskylde mig for at have stjålet en ide:)

  Domænenavne kan jo betyde alting, det ved du også fra når store virksomheder ikke har købt det åbenlyse domænenavn i tide.

  Selv min nuværende arbejdstitel på mit projekt har sit eget domænenavn sikret – købte det faktisk allerede før projektet startede.

 4. Hej Ida. Hvor er det dejligt, at du bare giver los. Og tusind tak for de fine ord – ved godt at det ikke er en sammelingning men at være i samme sætning som seje Cathrine reder dagen 😉
  Jeg har nu trykket follow på bloglovin’
  Ps har du selv lavet alt grafik??

  1. Tak Johanne! Men det er skam en slags sammenligning, en sammenligning af gode blogs! 😉
   Dejligt du læser med. – Og ja, alt grafik er hjemmelavet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *