Det langsomme liv

Selvom jeg savner Paris, så nyder jeg at være hjemme i DK.  Jeg føler lidt at jeg er tilbage i et vakuum, hvor jeg bare går og venter (på yderligere 3 tandlæge tider). Men det er ok, jeg nyder at have tid til alt det jeg normalt aldrig når, når jeg er hjemme. Det meste af tiden slapper jeg af, laver mad, drikker kaffe, hører radio eller podcasts, går tur med hundene i skoven eller løber. Jeg har været på en masse loppemarkeder med min mor, gjordt mine forældres båd ren og strøget rejer med min far samt plukket jordbær og rabarber i haven.

Der er altså gået lidt slowlife i den, men jeg nyder det virkeligt! Sidste år nåede jeg ikke at nyde den danske sommer, så jeg ser det som lidt sommer-karma tilbage betaling fra sidste år. Det er nogle absolut anderledes sommer dage end det ville være hjemme i Paris. Som fx. sidste fredag hvor jeg og min far hentede mine forældres nye høns, hos en lokal mand der dyrke hønseudstilinger i hele Europa. (yes, udstillingshøns er en ting!). Eller i foregårs hvor jeg solede topløs i haven, mens bierne fra min fars nye bistader summede rundt i luften omkring mig.

Denne weekend står på endnu et loppemarked, sætte mast på båden, lave hyldeblomst saft og forhåbentlig starte på et par syprojekter.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *