Eating; hokkaido græskar med gedeost.

Hokkaido græskar med gedeost

Jeg har sagt det før, madblogger bliver jeg aldrig. Shit det må være noget af et arbejdet konstant at skulle gen-opfinde mad! Jeg syntes det kan være svært bare at finde ud af, hvad jeg skal lave til aftensmad. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan lide mad, det kan jeg virkelig godt. Til gengæld falder jeg ofte i fælden med at lave det samme igen og igen inden for kort tid, indtil jeg bliver træt af det. Lige pt laver jeg ofte det her, Hokkaido græskar med gedeost.

Hokkaido græskar med gedeost

Hokkaido græskar med gedeost

Jeg fik det for et par måneder siden hjemme hos min veninde Melissa, så det eneste jeg kan tage kredit for er at tilføje timian. Udover at smage virkelig godt er det virkelig nemt, hurtigt og billigt at lave. Vi har spist det en del sammen med helstegt kylling – en anden ting jeg har lavet mange gange på det sidste. Eller som i dag, hvor jeg bare spiste det til frokost.

Det skal du bruge:

Et Hokkaido græskar
En rulle gedeost ca 200g.
Timian
Oliven olie
Salt, Pepper.

Græskaret skæres i skriver, og drysses med salt, pepper og olie. Lægges i et fad eller på en bageplade, og bages ved 175 grader i ca. 20 min. I mens skære jeg  gedeosten ud i skiver som efterfølgende halveres. Når de 20 min er gået smider jeg lidt timian og gedeosten ovenpå græskarstykkerne og bager dem 5 min mere. Et voila.

Hokkaido græskar med gedeost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *