En uge med første gange

Red zara pompom bag


Leojakke + rød pompom taske + lyderød væg, check!

Hej, tid til endnu en lille opdatering her fra. Siden sidst har jeg oplevet ikke mindre end 3 firsts!
Det er rimelig godt klaret.

  • Jeg har endnu en gang formået at bruge oceaner af tid på at lede efter madvare som vi tager ganske forgivet derhjemme. Denne her gang var det natron og brun farin, det lykkedes mig ikke at finde nogen af dem, og jeg endte med at bage verdens bedste cookies uden. Det blev ikke verdens bedste cookies, men gode cookies.
  • I lørdags lavede jeg min første hjemmelavet tartare, knivskåret tartare med capers, rå løg, ditto æggeblomme og tabasco.
  • Søndag var jeg til mit første kinesiske nytår. Vi bor ikke så lang fra Chinatown, så vi sidste asiatisk svine sandwich og chillede mens en farveeksplosion af en anden verden, paraden for det kinesiske nytår gled forbi i et ellers gråt og lidt trist Paris.
  • Købte mit første produkt fra Anastasia Beverly Hills, en brow wiz eyebrow pen. – Og hands down, så er den er vildt god og genial.
  • Jeg har været syg siden midten af Januar, og tirsdag morgen bukkede jeg endelig under og fandt en engelsktalende læge i vores nabolag. Kan konstatere at de ikke er så anderledes end at gå til lægen i DK, på nær mindre ventetid og at man betale 23€ efter konsultationen.
  • I dag har vi spontant hængt ud med min svigerinde og hendes 2 børn, vi spiste kinesisk og tog til jardin des plantes og så en udstilling om bjørne.

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *