Et par K-beauty favoritter.

k-beauty, mizon, secretkey

Affiliate links markeret med *

Jeg tænkte det var på tide at dele et par af mine k-beauty favoritter. Min topshelf er et godt mix af alt muligt, highstree,  highend produkter, franske apoteks favoritter, lidt danske hudpleje mærker og efterhånden også en god håndfuld k-beauty favoritter.  Lidt utilsigtet er min rutine mere eller mindre endt op med at være en full blown 10 step korean skin care – uden udelukkende at bruge koreanske produkter. – Hvis man er interesseret i det koncept kan man læse om det på surisuri.dk – en dansk webshop, der udover at sælge k-beauty produkter også har en fin guide/ introduktion til the 10 steps. Jeg har selv brugt en del tid på reddits K-beauty forum, der er en masse anbefaling af både produkter og sælgere.

Apropos sælgere, så køber jeg langt de fleste af mine k-beauty produkter gemmen webshoppen roseroseshop’s ebay store. På ebay, er fragten allerede medregnet, hvilket gør det lidt mere overskueligt end webshoppen, hvor det påregnes efterfølgende. Men lad os springe ud i det, et par min favorit k-beauty produkter.

Mine K-beauty favoritter:

 

k-beauty, mizon, secretkey

Secret Key Rose Water Base Toner*.

Det nyeste produkt på badeværelseshylden (well kaminhylden, da næsten alle min produkter står på den gamle kamin i vores soveværelse). Er SecretKeys Rose Water Base Toner.  Det er virkelig virkelig mange år siden jeg har brugt en toner eller skin tonic, men jeg er blevet ret begejstret for denne her. Jeg bruger den efter jeg har renset huden både aften og morgen, og da jeg bruger et sæbebaseret renseprodukt, er den god til lige at hmm stabiliser..? huden efter sæben, så jeg bruger den inden essence (og/eller) serum.  Det er en ordentlig sag på 550 ml, med en flad pumpe på toppen. – så smart. Den dufter af roser, så hvis man er typen der ikke er til det (eller vil undgå perfume) er det ikke et produkt for dig. Jeg elsker rosen duft, og syntes i øvrigt at duften fortager ret hurtigt.

Toneren koster 16$ (95 kr) for 550 mm, og fåes her*.

k-beauty, mizon, secretkey

Mizon Snail Repair Eye Cream*

Jeg har i mange år syntes øjncreme var sådan et lidt blahh produkt, som jeg ikke rigtig syntes jeg havde brug for. Sådan havde jeg det lige indtil october/november sidste år hvor huden omkring mine øjne blev ret tør. Så øjncreme blev tilføjet listen af produkter jeg troligt putter i hoved morgen og aften. Denne her er udemærket, billig, uden perfume og med snail mollusk… noget jeg gerne har ville afprøve i lidt tid. Kort fortalt, så er huden omkring mine øjne er ikke længere tør, så jeg er godt tilfreds.

Øjncremen koster 5$ (30 kr) for 15 ml, og fåes her*

Secret Key Gold Premium First Eye Patch*

Et af de første K-beauty produkter jeg købte, halvt pga. de tørrer øjenomgivelser, halvt fordi jeg syntes de var sjove, lidt hmm gimmicky? og flotte på samme tid. Altså, guld masker til under øjnene! Men jeg er faktisk blevet ret glad for at bruge dem, de er “packed with hyaluronic acid, diamond powder and 24K gold extract” og jeg ved ærligtalt ikke rigtig hvad jeg skal mene om de sidste 2 ingredienser, men hyaluronic acid er jeg svært glad for. – og det er i sidste ende nok også den, sammen med selve patchet der gør noget for mig.

Men altså, man skal da heller ikke kimse af at gå rundt med en guld patch under hvert øje, iført morgenkøbe og rose i hånden en fredag aften, det kan anbefales.

Guld Patchne koster 11.5$ (70 kr) for 60 stk. (30 ganges brug) og fåes her*.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *