Fakin’ it: sommerglød

Jeg tror samtlige af de danske blogs jeg læser har pointeret manglen på sommer hjemme i DK. Og jeg vil bare konstatere at det allerede er blevet lidt efterårs agtigt i Paris. Luften har ændret sig og er nu sprød på om morgenen, og dagen er blevet markant kortere. Selvom efterår er min favorit årstid, er jeg altså ikke rigtig klar til den endnu. Det skyldes måske at jeg ikke har været på en rigtig ferie, at min hud stadig er vinter bleg og uden tandlines. At mit hår hverken er knastørt eller et par toner lysere efter sol og saltvands dyp.?

Heldigvis er det nemt at fake lidt sommerglød. Meget nemt faktisk. Så jeg tænkte at det var oplagt at dele mine yndlings “fake sommer” produkter.


Sommerglød med Nuxe Huile Prodigieuse Or.

1. Sommerhud: Nuxe Huile Prodigieuse Or.

Nuxe klassiske oile med guld glimmer, perfekt til både hår, arme og ben. Jeg bruger den oftes i mit hår hvis det ser lidt kedeligt ud, eller på mine ben og arme hvis min hud er bar. Det et flot, men uden at man ligner én der har rullet sig i den nye fenty beauty trophy wife highlighter.

2. Sommerduft: Alt med ens yndling duft.

Jeg elsker partout alt med kokos, eller duften af kokos, men i sær om sommeren. De sidste par måneder har jeg ikke brugt min faste parfume, men i stedet en række forskellige kokos produkter. – der er ikke noget mere sommer agtigt end at dufte som smagen af bounty, når man kommer ud af badet… eller..

Clarins Radiance-Plus Golden Glow, Garnier 100 gelée Eclaircissante

3. Sommerglød: Clarins Radiance-Plus Golden Glow

En lille selvbruner serum sag til ansigtet, og et reelt produkt der for det til at ligne at man har været på ferie. Man blander bare et par dråber i sin nat-creme, et voila, sommerglød næste morgen. – Jeg bruger 3 dråber under den klassiske Embryolisse creme, 2-3 gange om ugen. – Jeg ved ikke hvordan den opføre sig sammen med diverse aha/bha eller niacinamid produkter, men med Embryolisse virker den fortræffentligt

4. Sommerhår: Garnier 100 gelée Eclaircissante.

Et andet reelt forskelsprodukt, en blege gel/creme til håret, lidt ala deres nutrisse blond spray.  Jeg pensler lidt creme i håret de steder jeg vil have det lidt lysere og lader det luft eller soltørrer, og gentager så processen 2-3 gange i løbet af 14 dage. Til forskel for diverse blond sprays jeg har prøvet er cremen nemmere at styre og mindre udtørrende. ✌️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *