Det første franske loppemarkedsfund.


Ved i hvad, jeg kan allerede nu krydse et punkt fra gårdagens liste af. I dag har jeg nemlig været på et lille loppemarked i vores kvarter. Jeg brugte godt nok det første af dagen i sengen med kaffe, kanelsnurrer og chewing gum på Netflix.

For et par uger siden skrev jeg en masse loppemarkeder ind i kalenderen på min telefon, så i morges blev jeg vækket af en påmindelse om et, blot et par gader fra vores. Normalt ville jeg tage afsted tidligt og være der fra begyndelsen, men jeg var egentlig ikke sikker på at jeg ville gå derhen alene. Mit franske er ofte lidt af en hæmsko, og jeg er faktisk begyndt at syntes at det er lidt pinligt. Men jeg gik i bad, hoppede i tøjet, smurte lidt rødt på læberne og gik ud af døren . Jeg føler mig altid klar til at møde verden når jeg har taget læbestift på, også selvom det bare er iført jeans, t-shirt og slidte converse.


Og det gik helt fint. Loppemarkedet var ikke stort, bare en enkelt gade hvor folk havde stillet tøjstativer samt borde op, og lagt tæpper ud med sko, bøger og andet krims krams. – Præcis som jeg kender det fra loppemarkederne i København. Jeg kiggede på gamle smykker og en vintage Yves Saint Laurent jakke, men i sidste ende købte jeg kun denne her kobber (?) skål (eller er det et askebæger?) for 5€. Der var vare et eller andet ved formen jeg ikke kunne stå for. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var at google kobber rengøring, og efterfølgende gå i køkkenet og hive citron, salt og eddike frem. Efter lidt liggen i blød og en omgang knofedt ser det således ud!

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *