En fredags update i 5 billeder

Hej. Et nyt slags indlæg herinde. Jeg prøver at blive bedre til at have mit lille kamera med rundt i tasken, men jeg glemmer det ofte, eller ender med at tage et enkelt billede af en flot mur. Men i dag havde jeg det med rundt. Så her er et lille øjebliksbillede af hvordan min fredag eftermiddag har set ud:

På vej til monoprix (supermarked), skød genvej gennem en lille park for at nyde de her træer. (når nu jeg ikke kan valfarte til bispebjerg kirkegård som den blogger jeg er)

3 grønthandelere, 1 supermarked og en ret dodgy lille kinesisk butik senere. Har jeg alt, pånær thai basilikum, til vores aftensmad, Vietnamesiske forårsruller. I øvrigt, frisk rød chilli er sindsygt svært at finde i traditionelle supermarkeder. Ved ikke om franskmænd ikke spiser så meget chili?

Vi house/cat-sitter As forældres lejlighed den næste halvanden uge, mens de nyder solen i lejlighed i Syd Frankrig. Deres lejlighed der er ca. 4 gange så stor som vores, så har de et badekar. – Samt en stue med store vinduer med masser af sol og et flot træ udenfor.

Så lige nu sidder jeg på stue gulvet, drikker dagen anden kop kaffe og hører Det vi taler om fra radio 24/7. Mens jeg ivrigt forsøger at gøre mit hår en smule sommerklart, med en form for mild blege creme fra Garnier, som jeg opdagede sidste år (og som er helt genialt). – Efterfulgt af en omgang kokosoile hårkur.


Min fredags makker nyder også solen.

Jeg overvejer kraftigt at give mig i kast med at lave Paris vlogs, men er vlogs egentlig noget folk gider se?

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *