Garderobe opdatering.

Blazer fra & Other Stories. Sko fra VEJA. Jeans fra Monki

 

Jeg mangler i princippet ikke tøj, jeg har en god garderobe, masser af lækkert og pænt tøj. Men alligvel er der et par ting jeg syntes jeg mangler. Udover et par nye 60 denir strømpebukser og en bikini til sommer. Ser det således ud:

Jeans – Tilbage i januar fandt jeg et par på tilbud i H&M, som jeg nærmest har boet i. Sidst jeg havde blå jeans var jeg omkring 14, så lang tid siden (over et årti, feeeeling old!). Jeg vil gerne have endnu et par i garderoben, helst et par klassiske fra Levi’s, lidt højtaljet, i let vasket demin. Hvis ikke jeg finder et godt par, syntes jeg Monkis Kimomo jeans ser ret lovende ud!  En sort blazer – Endu en ting jeg havde da jeg var 14 (!) og ikke har haft i mange mange år.  Gerne en der er lidt løs og boxy i det, gerne i en uld eller bomulds blanding, men jeg aner ikke hvor jeg skal lede?  En bredskygget hat – Blot fordi det er pænt! Kondisko – Pæne, lyse og bæredygtige kondisko fra VEJA. Modellen med de røde og blå detailer har stået på ønskelisten i laang tid efterhånden.

Min plan er at lede efter jeans og jakke på loppemarkeder og i genbrugsbutikker når jeg om et par uger i Danmark, der burde være gode chancer. – især for at finde jeans!  Jeg har fundet en del gode bud på hatten på Vestier, og kondiskoene ender jeg nok med at købe i løbet af sommeren.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *