A first for everything: The Ordinary skin care

Indeholder affiliate links
The Ordinary, skin care, hudpleje produkter,

For en lille månedstid siden lagde jeg min første bestilling hos The Ordinary, efter en del overvejelse. The Ordinarys udvalg er ikke bare stort, men også temmeligt uoverskueligt, så jeg så videoer på youtube og læste det ene blog indlæg efter det andet. – kan bl.a anbefale dette, dette og dette, hvis man gerne vil blive lidt klogere, og have et par anbefalinger med på vejen.

Bear in mind at jeg hverken er kosmetolog eller hudpleje ekspert på nogen måde, og samtidig har en ret medgørlig hud. Jeg har aldrig haft problemer med fx acne. Den har måske lidt en tendens til at føles tør, hvis jeg ikke putter lidt creme på. Desuden drikker jeg masser af kaffe, spiser nok mere sukker end hvad godt er og når sjældent mine 2 liter vand. Jeg er hverken “kemikalie” eller parabene forstrækket! Perfume prøver jeg i nogen grad at undgå, men samtidig er jeg svært glad for ting der dufter af fx kokos – og Aesop. Så fik vi det på det rene 😉

The Ordinary, skin care, hudpleje produkter,

Nu er det efterhånden 3 uger siden jeg tog produkterne i brug, og jeg er ret imponeret. Min hud er helt generelt blevet pænere, men det er svært at sætte en finger på præcis hvad, da både “glød” og tekstur er forbedret. Det kan nok bedst beskrives som et permanent Instagram filter, alt ser bare bedre ud! Men det er svært at bedømme om det er det ene eller det andet produkt der har hjulpet, da jeg har tog alle fire i brug samtidig!

Når men lad os springe ud i det. Jeg endte med at bestille 4 ting hjem, det blev ca. 30€ med gratis fragt, og jeg modtog pakken 4-5 dage efter bestilling.

The Ordinary, skin care, hudpleje produkter,

Glycolic acid 7% toning solution.

Sidst men ikke mindst, deres Glycolic Acid toner. Det her produkt er faktisk grunden til at jeg bestilte alle tingene i første omgang. Toneren har været out of stock i flere uger (hvis ikke måneder) nu, og med god grund. Den er både billig og ret effektiv. Jeg er generelt glad for at bruge acid produkter om aftenen, og er i virkeligheden nok det step i min rutine der gør mest. Jeg bruger toneren efter rens (toneren skal ikke renses af), inden serum og creme.

Find den her til 8.70€ for 240 ml

Natural moisturizing factors + ha

En udemærket creme. Jeg købte den da jeg er løbet tør for pudderdåsernes anti-age creme der normalt er min go-to. Den er langt fra ligeså god, men sammen med andre produkter er den for nu et udemærket alternativ. Den har en lidt sjov konsistens, ikke rigtig kornet, lidt ala kage creme der har været størknet og man så har rørt den sammen igen. – Det forsvinder dog når man smøre den på. Jeg bruger den efter essence og serum/olie, og der fungere den ret godt! – hverken for fedtet eller tung, som ofte er mit problem.

Find den her til 5.80€ for 30 ml.

The Ordinary, skin care, hudpleje produkter,

Hyaluronic acid

Som sagt har min hud lidt en tendens til at føles tør, hvilket var én af grunden til at jeg bestilte denne her sag hjem. Jeg er generelt glad for hyaluronsyre, så det var oplagt at prøve det her produkt, og det skuffer ikke. Jeg synets bedst det kan beskrives som et ekstra lag fugt under ens ansigtscreme. Jeg bruger den kun om morgenen efter essence (før creme og spf) de dage hvor min hud føles tør.

Find den her til 6.80€

EUK 134 0.1%

Hands down, jeg havde aldrig hørt om EUK 134, før jeg læste om det i et blogindlæg. Det letteste er nok at læse om det på produktets egen side her, der er en laang forklaring. Jeg har ledt efter et antioxidant produkt jeg kunne bruge under min SPF. Jeg bruger dagligt spf 30 eller 50, men ville gerne have ekstra beskyttende lag i mellem det og min hud. Dog har jeg svært ved at bedømme om det gør en reel forskel, andet end min hud føles lidt silke agtig, smoooth i guess, når jeg tager den på.

Find EUK 134 0.1 % her til 8.80€ for 30 ml.

En hurtig konklusion;
Hvis du overvejer at bestille noget derfra?- gør det.
Vil jeg bestille derfra igen? – absolut.
Har jeg allerede en lille liste med andre produkter jeg vil prøve?- Ja!

Desuden, hvis man er lidt lost i produkter og what to do, so start evt. med at tage et kig på deres egen regime guide her.

Sejt hvis du nåede hele vejen igennem min hudpleje rant 😉

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *