Kan vi lige snakke om #2

via tumblr (og hvordan jeg har det med punkt 6 + 10)

Kan vi lige snakke om #2. Oplagt at starte en ny uge med! Jeg nyder min sidste dag i DK, på mine forældres sofa med en kop kaffe.
Mens jeg egentlig burde pakke færdig og måske gå en tur med vores hund..

1. Norwegian. Billige fly billetter fra/til Paris(Orly), Wifi!!!, og at de faktisk kan flyve ruten Paris – Kbh på 80 min, når de er forsinket. Har ellers været loyal SAS kunde, no more. Wifi trumfer gratis kaffe!

2. At jeg er færdiguddannet (sorry, men det er altså vildt)

3. At bloggen, eller mig vel egentlig, har modtaget en mail fra et firma omkring et “samarbejde”. Det blev af flere årsager et nej tak. Nårmen jeg syntes bare det var vildt at nogen finder min blog “kvalificeret”, efter de blot 14 blogindlæg, det er blevet til i løbet af Januar og første del af Februar.

4. Apropos influencer marketing. It works! – jeg syntes også de der Kooreloo tasker er vildt flotte.

5. Folk (bloggere og instagrammere) der laver plakater med én-stregs ansigter. De er flotte, men let’s move on ok?

6. Apropos move on, overfloden af guides til perle øreringe på min bloglovin…

7. Hvor meget genbrug jeg har købt den her uge. Det må være karma, fordi det er flere måneder siden jeg sidst har genbrugsshoppet. Jeg fandt bla. en Stine Goya jakke, en kjole fra 50’erne, et vintage Celine silke tørklæde, samt en masse andet godt.

8. … Faktisk har jeg fundet så mange gode ting, at jeg bukkede under og brugte 100 kr på alligevel at have indchecket bagage med tilbage til Paris.

9. Hvor god og undervurderet Happy Vally (Netflix) serien er. Et tip hvis man er til britiske krimier.

10. Apropos serier, at jeg fuldstændig mistet lysten til at se den nye season af Girls, ligesom jeg heller ikke har set 3 season af SKAM. Interessen forsvandt ligesom bare..

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *