Kan vi lige snakke om

Et kort hej fra et gråt men lunt Paris. Jeg er ved at drikke dagens 3. kop kaffe, og tænkte at jeg ville bidrage til jeres dag med en håndfyld ligegyldigheder her fra det franske. Og ja, titel og koncept tyvstjålet fra miriamsblok (men hey, Miriam er sød, så det går nok.)

  • Hvor lang tid det tager at komme rigtig på plads efter en flytning. Med rigtig mener jeg, at man er nået til det punkt hvor man har opdaget alle de små ting man mangler eller ikke har. Og at man således ikke bruger et kvarter på at åbne en dåse tun fordi ens dåseåbner er fra 1950.
  • Det flotte prikkede sengetøj fra H&M conscious som jeg, efter at have kigget på det adskillige gange, endeligt har købt. (psst find det her)
  • At det tog mig en hel uge at finde et sted med frisk gær – i ved de små kvadratiske pakker af 50g. Nårmen endelig det fandt jeg så i Naturalia der ligger 5 min fra vores lejlighed.
  • Claus Meyers kanelsnurrer bagt med levure boulanger. Just don’t.
  • Fenn jakken fra Ganni (se her) den er så flot. – jeg har bare slet ikke brug for mere overtøj, sådan overhovedet.
  • .. og i øvrigt er det blevet læderjakke vejr i Paris (yay).
  • Beyonces graviditets billede på instagram. Thoughts?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *