Kan vi lige tale om #3

Via bonjourfrenchwords

Lige da jeg flytte her til, af anden omgang, skrev jeg et par indlæg om ting der undrede mig, forkelle på Frankrig og Denmark (essentielt Paris og København.) De sidste stykke tid har der være flere ting. Ting, episoder hvor jeg har tænkt WHAT? I lang de fleste tilfælde er det noget jeg lægger mærke ting når jeg snakker med A.

Blå mærker er, åbenbart, noget man putter creme på…

Smørkrisen.. Eller croissantkrisen, som jeg har set det beskrevet som i flere danske medier. Og ja, der er smør krise, men der er også et men.. For smørkrisen, har i vores supermarkeder, kun galt usaltetsmør – doux, på fransk. Mens der har været masser af demi-sel tilbage i køledisken. – Og jeg forstår det simpelthen ikke, usaltet smør er simpelthen det kedeligste i verden.

At AirFrance har valgt GlassCandy som ventemusik til kundeservice..- jeg er fan!

At vi har en slagter i nabolaget der specialisere sig i hestekød. Og at vi det i det hele taget har 4 slagtere inden for 10 min gang. – not counting dem der er i supermarkederne.

Og de ikke Fransk relaterede:

Denne her artikel om kokos oile fra ITG. – Enig, kokos oile er ikke ansigtscreme!

 

Hvor god både Stranger Things 2 og Mind Hunter er! Vi så samtlige afsnit af ST2 sidste lørdag mens vi indtog KFC på sofaen. Håber Netflix forstætter de gode serier resten af vinteren.

Instagram bliver ved med pushe Diors Sauvage reklamen i mit feed. Jeg blive lige forundret og lidt skræmt, hvergang Johnny Depps forbistrede ansigt dukker op blandt kaffe, pastelfarvede hårspænder med similisten og hunde.

I morgen aften rejser jeg til DK. Jeg glæder mig til at se mine veninder, min familie og hund. Men også til at spise romkugler, måske se lidt af den danske bagedyst og gå en lang tur i skoven hjemme ved mine forældre. – rigtig natur er lidt af en mangelvare i Paris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *