Lidt om uddanelse, KEA og BA i digital concept development

Forgårs, torsdag, var en lidt speciel dag. Efter 9 års folkeskole, 10. klasse på efterskole, 3 år på gymnasiet. Efterfulgt af lidt for mange sabbatår, der inkluderede arbejde, et dyrt, men lærerigt, højskole ophold på Krabbesholm, en håndskade efterfulgt af 4 operationer og et grundforløb på teknisk skole. Er jeg efter 3 1/2 år på KEA endelig færdiguddannet. Jeg kan endelig kalde mig BA i Digital Concept Development med et stort fedt 12 til sidste eksamen. Faktisk med 12 i gennemsnit for hele min top-up, jeg er til min egen store forundring blevet en 12-tals pige.

Jeg var ikke glad for at gå i gymnasiet, slet ikke. Dem der siger gymnasiet er de bedste år i dit liv, tager fejl. – eller også var gymnasiet de bedste i deres liv, men hvem ønsker det? At toppe som 16-19 årige, når man har udsigt til at blive mindst 80?  Det bedste gymnasiet gav mig var min bedste veninder, de gik en klasse over mig, så 3.G var et lorte år og jeg overvejede flere gange at droppe ud (det gjorde jeg ikke). Jeg mistede fuldstændig interessen og jeg endte med lidt for meget fravær. Samt et gennemsnit var ikke noget særligt at råbe hurra for. Jeg var i virkeligheden nok en ret gennemsnitlig gymnasieelev, gymnasiet sagde mig bare ikke noget.

Kea, Multi Medie Design og Digital Concept Development

4 år efter søgte jeg ind på Multimedie Design på KEA, en uddannelse jeg var rigtig glad for, og som bl.a. gav mig muligheden for at tage til Dublin og læse. For 1 1/2 siden sluttede MMD med et fint gennemsnit, meget bedre end gymnasiet. Efter MMD blev jeg optaget på Digital Concept Development, en af KEAs top-up uddannelser. Jeg har 1 1/2 efter stadig svært ved at forklare hvad uddannelsen egentlig går ud på, Digital Concept Development er som mange af KEA uddannelser, i stor grad til hvad man selv gør den til. Hvor meget arbejde du lægger i det, og hvilke fag og emne der interessere dig.

Jeg valgte at tage til Paris på 2. semester. Droppe min sommer ferie og i stedet tage mere end dobbelt så meget praktik som man skal. I praktikken lavede jeg SoMe og influencer marketing – som jeg også skrev BA om. Mens andre har arbejdet med UX, UI, e-commerce eller noget helt fjerde.  Men nu er det slut, og jeg skal som så mange andre finde et job. – Blot i et fremmet land, hvor jeg stadig ikke taler sproget. Men det kan vi snakke om en anden gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *