Long time no see

Dauville, Trouville, Normandiet

Dauville, Trouville, Normandiet

Så gik der en månedstid uden nogle indlæg.
Jeg er tilbage i Frankrig, her har jeg været siden sidste onsdag. Fredag morgen tog vi toget til Deauville, en havneby i Normandiet. Måske lidt ala Skagen, men bare i Frankrig. Masser af gamle, flotte bygninger, strand og masser af (franske) turister. Deauville er en yndet destinationer for de rige parisianer, og byen har trods den beskedne størrelse både en Hermes, LV og Chanel midt i den lille, gamle bymidte. Alt sammen i gamle og ret nutsi bygninger (har aldrig set en LV butik før, som jeg syntes var decideret cute.)

Vi brugte weekeden på at fejre Fête Nationale, gå lange ture ved vandet og i Dauville/ Trouville by. As forældre havde lejet et lille byhus i centrum Dauville, hvor vi boede med dem og hans bedste mor. Lørdag kørte vi til Honfleur, en anden sød gammel by. Angivligt byen hvor malerne fra Place du Tertre, plejede at tage hen om sommeren. Efter en lang gå tur spiste vi på en lokal restaurant, mig og A gik ombord i et skaldyrs fad efterfulgt af tarte tatin. Søndag gik vi en sidste tur på stranden i Trouville, spidste mouelles frits, og ventede så på vores tog tilbage til Paris. Det var virkelig dejligt at se en ny del af Frankrig, især køreturen fra Deauville/Trouville var virkelig fin, det franske (Normandiske? ) landskab er smukt, også selvom det er gennem en bilrudde. Jeg har ærligtalt svært ved at forstille mig hvordan resten af sommeren skal leve op til weekeden i Normandiet og den smule danske sommer jeg fik derhjemme.

For første gang lykkedes det mig at pakke den perfekte weekend taske, jeg plejer altid at pakke for meget og nærmest bo i et par bukser hele weekeden. Men jeg tænker det får et seperat indlæg. Nu vil jeg nemlig vove mig ud i et meget varmt Paris og forsøge at at finde en billig isterningbakke.

Pss. Jeg er begyndt at bruge instastories en del, så hop derover og følg med (især hvis man gerne vil høre på mere brok over varmen i Paris 😉 )

 

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *