Much about nothing

Det er lidt tid siden jeg har skrevet herinde, det skyldes en mussearm der senere spredte sig til nakken. Så jeg har prøvet at holde computer fri, og dermed blog fri. Men nu har både arm og nakke det bedre!

I mellem tiden har jeg:

  1. Meldt mig til Paris halvmarathon til Marts, sammen med min far. Derfor jeg gen-downloaded min trænings app og taget den første løbetur i et par måneder.
  2. Købt flybilletter til en forlænget weekend i DK næste måned.
  3. Været i byen og kom hjem 05:30, jeg kan ikke huske hvornår det sidst er sket, eller hvornår jeg sidst har haft SÅ slemme tømmermænd. – eller, for den sags skyld, ikke rigtig kunne huske den sidste klub vi var på…
  4. Gjort min hudpleje efterårs klar med en ordentlig order fra the Ordinary.
  5. … samt er par koreanske skin care ting, der er på vej fra, ja Korea!
  6. For alvor sat gang i projekt ny lejlighed. Men i stedet for at leje privat, har vi besluttet at finde noget gemmen kommunen for vores arrondissement. – det er 100% en af de der ting jeg aldrig havde overvejet- eller kastet mig ud i, hvis ikke det havde været for min kæreste. Men mere om det en anden dag.
  7. Undertrykt en svær trang til at købe nyt tøj. Jeg mangler ikke rigtig, men jeg har virkelig sendt lange blikke efter både en baker boy cap og en sort bredskygget hat.
  8. Endelig fundet en perfekte tør gedeost. Lige siden dekanen fra min skole her i Paris, introducerede mig for en, for 1 1/2 år siden, har jeg været besat. Jeg har været tilbage hos den samme ostehandler flere gange, spurgt hos andre oste handlere efter deres tøreste gedeost. Uden held. Indtil i søndags, hvor vi tilfældigvis stoppede hos vores lokale ostehandler! – Vi snakker om en gedeost så tør at den er blevet lidt porøs og meget intens i smagen. Lidt dyr, men så lækker!
  9. Set 4 sæsoner af BoJack Horseman på netflix! Seriøst, jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har det før, det er så sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *