Noget om en bryllupskjole

Indlæg indeholder affiliate links

På næste lørdag skal en af mine bedste veninder fra gymnasiet giftes. Hun er den første af mine veninder der skal giftes – det er vildt og jeg glæder mig. Det er også det første bryllup jeg skal til i mange år, og det aller første hvor jeg ikke er inviteret i kræft af at være mine forældres barn. Flybilletter købte vi sidste måned og bryllupsgaven er efterhånden også på plads. Det eneste der rigtigt mangler er  en lille gennemgang af danske bryllups traditioner for A, pakke kuffert og finde mit outfit!

De sidste par dage har jeg overvejet hvad jeg skal have på, det er ikke fordi jeg mangler kjoler – snarer flere anledninger til at gå i dem jeg har. Jeg syntes egentlig det er lidt fjollet, det der med at købe nyt tøj bare for anledningen. Men, man har et standpunkt til man tager et nyt, og i går morges svang jeg så mit nye franske visakort, online, for første gang. Jeg har nemlig kigget på denne her røde mango kjole i 5-6 uger nu, og nu var den endelig, back in stock. Jeg troede faktisk at løbet var kørt, lidt som med Zara tasken, men nogen gange er man heldig.

I sidste uge fandt jeg to i str. xs i Italie Deux, xs er nu engang, for småt til mig. – desvære for kjolen var endnu pænere i virkeligheden og ærgrelsen over ikke at have købt den endu størrer. Men nu er den på vej til Mango butikken på Rue de Rivoli, hvor jeg kan hente den om et par dage. Kjolen koster 199,- på den danske mango shop, men kun 19.99€ på den franske, og kan findes her.

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *