November

1. november. La Toussaint, eller allehelgensdag om man vil. I Frankrig er det en katolsk helligdag, så vi har sovet længe og drukket den første kop kaffe. Vi har indtaget hver vores sofa, A ser netflix og jeg ligger med min computer i skødet. – Alt i alt en rimelig chill møde at starte November på, og en oplagt mulighed for mig, til at skrive et indlæg om, hvad jeg vil lave i november :

  1. Få mit hår klippet, det trænger i den grad. Mit hår er forholdvis hmm tilgivende?. – altså det er forholdsvis langt, naturligt bølget og hverken rigtigt tykt eller tyndt. Derfor er jeg lidt doven med det, og har faktisk bare fået min kæreste til at trimme spidserne de sidste par gange..
  2. Tage på forlænget weekend i DK. Jeg rejser om en uge, og har 24 timer i DK inden jeg henter A i lufthavnen. 24 timer til at se en håndfuld veninder og nyde Cph.
  3. .. vi tager faktisk hjem til DK fordi min bror skal giftes, så BRYLLUP.
  4. Udvide mine go-to opskrifter lidt mere. Det er altid mig der laver aftensmad og køber ind, fordi min kæreste arbejder. – traditionelle kønsroller much?. Jeg kan virkelig godt lide at lave mad (og købe ind.) Især her hvor vores lokale supermarked har alt fra hele kaniner til ko tunger og kalvehjerner, side om side med portionsanrettet oksekød og kylling. Jeg er bare lidt stuck i at lave det samme mad over and over!
  5. Tage den svære jule beslutning.. Altså, om jeg skal holde jul i Paris eller tage hjem og holde det med familien. Jeg nyder julen på godt og ondt, og det er virkelig svært for mig at vælge.
  6. Forny mit svømmekort. Udover at skulle træne op til det der halvmarathon, så savner jeg virkelig mine ugentlige svømmeture. Svømmehallen ligger på Seinen, så man har udsigt til folden både fra banerne og omklædningsrummet. Et virkelig fantastisk sted!
  7. Forhåbentlig se på en lejlighed eller 2. Vi er som sagt ved at finde et nyt sted at bo, en process der tager lidt tid. Vi har allerede sagt vi er interesseret i en enkelt lejlighed, men chancen for vi får lige den er nok lille, men man har jo lov til at håbe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *