Om sygdom og småglæder

Jeg er stadig små syg, det er altså over 2 ugers sygdom nu.
2 uger med hosten, ondt i halsen og en mild afhængighed af strepsil og kleenex. Men midt i al udueligheden har der også været en hel masse små optursting.

1) For et års tid siden blev jeg introduceret til en speciel meget meget tør gedeost. Jeg har besøgt samme ostestand siden uden held, den specifikke gedeost er stadig ikke fundet. Det betyder samtidig at, hver gang vi er hos en ostehandler eller et markedet, køber vi en eller flere gedeoste for at finde den eller en værdig erstatning. Denne her uge har vi så haft 4-5 forskellige gedeoste i køleren.

2) Lidt i forlængelse af den sidste: røræg med meget moden (tør) gedeost. Yummy.

3) Øko grape til 0.90€ fra den lokale Naturenville (lidt ala Kbhs fødevarefællesskab)

4) Min nye grape frugt ske. Generelt syntes jeg at der er mange unødvendige køkken redskaber (avocado slicer looking at you) men den her er genial!

5) Har for første gang i 12-13(!) år købt et par blå jeans. 12€ i H&M fra deres conscious collection og de er geniale. A kiggede meget undrerne på mig og konstatere tørt “I’ve never seen you wear blue or jeans before, what’s wrong?”

6) Apropos tøj, lå der verdens flotteste (måske skøreste) taske og ventede på mig hjemme hos mine forældre. Efter troligt at have tjekket TS, vestiaire collective og ebay næsten dagligt i 2 måneder var den der.

7) Apropos tøj #2. At det rent faktisk lykkedes mig at få plads til ALT mit tøj i lejligheden. Yay.

8) At verdens bedste forældre kørte mig og det meste af mit habbengut hele vejen fra DK til Paris. – og at de indtil vi finder en lejlighed med mere plads, opbevare alle mine bøger, plader og møbler.

Nu vil jeg vende tilbage til min gurkemeje-mandelmælks-kokosoile latte, streamteam podcast og arbejde på min venindes save the date kort. – shit det er voksnet at hun skal giftes – og snart kan kalde sig præst!

9 kommentarer

    1. Kan sige så meget som at den er knald rød med masser af pompommer. Paris gør tydeligvis et eller andet meget u-skandinavisk ved mig 😉 ha ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *