Opbevaring af ringe + et loppe tip

Nårmen den der video jeg bliver ved med at snakke om.. it’s on it’s way. I dag har jeg filmet, og redigeret indtil imovie begyndte at crashe, og kun ville åbne op efter en genstartning af min macbook. Det er død irriterende! I mellemtiden kan jeg vise jer min seneste nipse/bolig ting, nemlig denne her skål formet som et par hænder. For et par måneder siden stod jeg med en fuldstændig identisk håndskål i hænderne (ha ha). Men jeg syntes den var for dyr, og havde desuden kastet min loppemarkeds kærlighed på en himmelblå pastamaskine. Siden da fandt min mor en magen til på et loppemarked, som jeg fik med hjem da vi var i DK.

Den er perfekt til smykker, hårnåle, hårspænder eller andet nips. Hvilket leder mig videre til et lille loppemarkeds tip. Nemlig små vintage askebægere. En, tror jeg, lidt overset kategori i porcelænland. Jeg bruger dem ikke som æskebægere, men derimod til opbevaring af hårnåle og de smykker jeg bruger til hverdag. Jeg har et på mit senge bord, på vores badeværelse og ved siden af mit skivebord. Jeg har efterhånden en fin lille samling, det gode ved dem er nemlig at de er både billige og lette at pakke sammen, så man kan have flere og skifte ud efter ens humør.  Her er de to jeg bruger lige pt. 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *