Et par youtube favoritter

Selvom jeg lige pt ikke selv kan tage de billeder eller videoer jeg gerne vil, kan jeg jo dele noget af det der inspirer mig lige pt. Jeg tænker youtube er et godt sted at starte. Jeg følger ikke mange derinde, en god håndfuld, og jeg bliver stadig glad når jeg finder en ny god YT at følge. Jeg har lidt on-going link udveksling i gang med min veninde Roxanne, som jeg i store træk deler youtube smag (is that even a thing?) med. I dag vil jeg dele to af mine favoritter, en meget gammel favorit og en af mine nyeste subscriptions.

Chrissstttiiine

First up er Chrissstttiiine, en gammel youtube fav. Jeg er især vild med hendes housetours og uniform videos. Hun virker ret nede på jorden og er glad for beauty produkter ligesom jeg selv. Der går måske lidt for meget glossier fangirl i den en gang i mellem, men det er vist generelt uundgåeligt på YT lige pt.

Rachel Nguyen / That’s Chic

Roxannes anbefaling. Jeg er de sidste måneder blevet ret glad for Rachel Nguyens videoer, ligesom Christine er de en god blanding af både tøj, mad og beauty. Jeg var især vild med hendes 10 days in Paris vlogs, dels fordi hun brugte en del tid i mit gamle hood. – Dels fordi de illustrere hvordan jeg lidt troede hver dag ville være, da jeg flyttede til Paris for første gang. Vin, Baguettes og fortorvscafer dagligt, it’s not. 😉

I kan følge Chrissstttiiine h e r og Rachel h e r.
Og hvis i har nogle YT favs så del dem gerne! – jeg er som sagt altid på udkig efter nye at følge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *