De bedste podcasts i 2017; Noget om Emma.

Podcast Noget om Emma

Jeg er virkelig glad for podcasts, og jeg er næsten endnu mere glad for podcast anbefalinger. Jeg syntes der kan være langt mellem snapsene i en tid hvor der alle udgiver podcast. Men, én af de podcast jeg syntes er virkelig anbefalelsesværdig er podcasten Noget om Emma. En podcast, en fortælling. Fortællingen om pigen, som Vitus forelskede sig i, elskede, mistede og stadig elsker. – sådan starter hvert afsnit af den 5 episoder lange podcast.

Noget om Emma, er måske den smukkeste og sørgeligste podcast jeg nogensinde har hørt. Jeg lyttede til den inden jeg skulle sove, måtte stoppe halvvejs, efter at have tørret et par tåre væk fra kinderne. I dag har jeg hørt resten, tørret endnu et par tåre væk bare i viskestykket i stedet for min hovedpude. Jeg har aldrig grædt over en podcast før.  Noget om Emma er en omskrivning af forfatteren Sigurd Hartkorn Plaetners roman Noget om Vitus fra 2015. I kan læse mere og lytte til podcasten her (eller i itunes mm.). Hvis man har en lidt emotional day, og ikke har lyst til at fælde en tåre i en tæt pakket 5A, så lyt i stedet til den der hjemme. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *