Somebody knows something (podcast til dem der savner Serial)

Jeg er ret vild med podcasts, og bliver altid glad når jeg finde en ny. Fredag er min favorit podcast dag, og jeg har de sidste par måneder haft et lille fredags ritual. At bruge formiddag/ middag på at handle ind, gøre lejligheden ren, mens den ene podcasts har kørt efter den anden.

Det ritual er sat lidt på pause mens jeg er i Danmark, nu vil jeg bare drikke kaffe, gå en tur i skoven eller måske hive min symaskine frem. Jeg har det stadig en tand ambivalent med at skulle være i Danmark så længe, men prøver at få det bedste ud af det. – hvilket, i grunden slet ikke er svært!

Somebody knows something

Ligesom alle andre, var jeg vild med første sæson af serial! Jeg kan meget tydeligt huske at jeg hørte den i min eksamens periode i Dublin, mens jeg sad ved min lille grimme skrivebord og layoutede min sidste opgave til et grafisk design fag. Generelt er jeg ret begejstret for true crime, om det så er på podcast eller Netflix. Men der kan godt være langt mellem dem der virkelig fanger, og både dobbelt mordet samt Making a murderer var jeg ret vild med, og lige pt prøver jeg at give The Keepers en chance på Netflix. Så hvis man savner Serial, og true crime på lyd, så kan jeg anbefale den canadiske podcast Somebody Knows Something.

Jeg hørte om den i en anden podcast – tror det var stream team?  Her blev det forslået at lytte til anden sæson først, så det gjorde jeg – og vil anbefale jer det samme. Første sæson er okay, men anden sæson er klart mere spændende. Den handler om den unge Sheryl Sheppard, der d. 2 febuar 1998 bliver meldt savnet, 2 dage efter hendes kæreste har friet til hende på live tv nytårsaften. Podcasten undersøger hendes forsvinden, hendes liv, familie og omgangskreds – meget ala Serial.  Der er i alt 12 afsnit, der alle er ude, så der er rig mulighed for at binge lytte lidt i sommervarmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *