Siden sidst #2


Indlægs titlen siger vist lidt sig selv. Først og fremmest har jeg, som i måske kan se, ændret bloggen layout. Det er nok sådan noget jeg aldrig bliver 100% tilfreds med, lidt af en arbejdsskade. Men hey, nu ser bloggen sådan her ud. På engang simpelt, men med lidt mere personlige og uh unikke elementer, yes. Men, lad os lige se på hvad jeg har lavet på det sidste.

  • Har glædeligt opdaget at der er en Monki butik i Paris. Øko jeans here i come.
  • Fredag ville jeg se x-factor, men nu er det ikke muligt at streame BBC koncepter uden for DK længere. Trist, og nu ved jeg ikke hvad jeg gør når der kommer den store bage dyst. – elsker den store bagedyst.
  • Har brugt mit svømmehals medlemskab to the max, og har i gennemsnit svømmet 5 gange om ugen, siden jeg købte det.
  • Jeg har smidt mine højt elskede Chanel ballerinaer ud. De var mit andet par designer sko (det første var Acne Atacoma sko, ja jeg ved ærligtalt ikke hvad jeg tænkte på den gang!) Jeg købte dem i 2010 i London, efter at været gået forgæves efter et par blomstret Miu Miu platforme.
  • Brugte én hel dag på at prøve og sortere ALT mit tøj. Det var både rart og en smule deprimerende. Rart fordi jeg har pakket vinter tøj væk. Deprimerende fordi jeg har én del tøj jeg ikke kan passe lige nu. (Man bliver ikke tynd af at bo i croissant land)
  • …derfor er jeg gået all in og har købt en badevægt. Min første badevægt ever! – jeg har indtil nu bare holdt mig til at snig bruge mine forældres når jeg har været på besøg.
  • Jeg har fået et medlemskort til vores ynglings supermarked. Shit, så føler man at man rigtig er ved at integrer sig. – også kan man ydnytte deres ret gode rabatter på make-up og tørshampoo. – I Frankrig køber man L’oreal, Maybelline, Bourjois, The balm, Essie mm i supermarkedet.
  • Været i bio, før første gang i lang tid, og se Logan. – god, og en ret fin afslutning på Wolverine historien. – Kan anbefales hvis man er til den slags.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *