Siden sidst #4

polka dot plant

God eftermiddag fra et regnfyldt og gloomy Paris, sådan har vejret været den sidste uges tid. Og ser man bort fra den regnbyge, som jeg blev fanget i med en veninde i  fredags mellem Marais og Les Halles, så syntes jeg det er smadder hyggeligt. Det er efterhånden noget tid siden jeg har skrevet herinde, i det hele taget er det lang tid siden jeg sådan rigtig har siddet ved min computer. Min imac har stået slukket i en uges tid og min laptop har nærmest kun været tændt for at caste netflix til tv’et, hurtigt scrolle mine must-read blogs og danske nyheder igennem samt købe lidt løbetøj på udslag.

Lige pt drikker jeg dagens 3 kop kaffe og tænkte jeg ville dele lidt fra det sidste stykke tid.

 • Jeg har købt den mest instavenlige plante, nemlig en Polka dot plant, eller fregnefjæs på dansk (seriøst?). Den har lyserøde/grønne blade og kostede sølle 2€ i vores lokale Bricorama.
 • Apropos planter, så giver jeg det der med at spire avocado sten endnu et try.
 • At min hud er den bedste den har været i mange år. Jeg er ret sikker på det skyldes mine produkter fra The Ordinary og de K-beauty produkter jeg den seneste måneds tid har inkorporeret i min rutine.
 • Til gengæld ved jeg ikke hvad der sker med mine øjenvipper på ventre øje, de opfører sig så underligt..
 • .. så jeg overvejer enden at købe en serum eller prøve et lash lift.
 • Jeg overvejede virkelig at klippe pandehår igen.
 • … lige indtil jeg så en kvinde i metroen med sideskildning og knold, og det var sååå pænt!
 • The end of the f—ing world på netflix. Er jeg den eneste der ikke kan lide det? Jovist jeg har kun set første afsnit, men jeg blev helt irrationelt så irriteret over den kvindelig hovedperson, at jeg aldrig kom videre.
 • Til gengæld elsker jeg Riverdale! Så alt på Netflix, i løbet af et par dage mellem jul og nytår.
 • Er vildt skuffet over at jeg ikke kan streame den nye sæson af Broen.
 • Til gengæld er DRs nye tv sæson startet, og jeg har set Simona overlever og hjemløs på instagram. Er ikke helt sikker på hvad jeg syntes om det sidste program.
 • Vi har købt første plakat til vores stuevæg, en reproduktion af Star Wars – A new hope.
 • Mangler man en ny podcast at binge, så kan jeg anbefale podcasten “Rejseholdet – resten” – simpelthen en podcast der gennemgår rejseholdet afsnit for afsnit! Perfekt at lave mad/vaske op til!
 • På næste onsdag rejser jeg til Danmark på en forlænget weekend. Jeg glæder mig selvfølgelig til at se familie og venner, men mindst lige så meget til at se mine forældres hunde.
 • … og spise et par af Spangsbergs hindbær/lakrids flødeboller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *