Det der skete; august 2017

Lad mig på bedste blogmaner lige lave en opsummering af denne her måned. Denne her slags lister er ret populære i blogland, og jeg forstår godt hvorfor. Med de her indlæg kan man nemt huske sine læsere på hvor fed ens sidste måned/uge har været, genbruge sine instabilleder og smide lidt akavet kiksethed ind så man stadig er “relatable”. Min august har desvære bare haft mest af det sidste…

På den dårlige side.

 • 1 1/2 times forsinkelse på det fly vi rejste hjem til DK først på måneden.
 • .. efterfulgt af yderligere 1 1/2 times forsinkelse ved bagagebåndet.
 • På turen hjem gik vores kuffert i stykker, det gik ud over vores stakkels uber-driver, der i et forsøg på at løfte den knækkede håndtaget og slog sig selv i hovedet.
 • Tilbage i Paris passede vi kat og lejlighed for mine svigerforældre. Det lykkedes mig efter en uge tid at flække deres induktions kogeplade da jeg tændte for den.
 • Da vi for at par uger siden var i Lush og jeg skulle betale! Og efter 3 pinkode forsøg + et spærret kort, måtte få min kæreste til at betale.
 • .. i virkeligheden var det bare en fejl i kortets chip, og ikke min hukommelse.
 • Da jeg tidligere på ugen tabte jeg min telefon ned i en affaldskakt midt på gaden!! –  Et firkantet hul i gaden, 2 meter dybt med et jern gitter over.  Efter 2 minutters panik fik jeg vristet gitteret løst, efterfulgt af yderligere 2 minutters panik, indtil jeg så en ældre dame gå ind i huset overfor. Hun talte heldigvis engelsk, havde en trappestige og en søn der hjalp med med at få telefonen op!
 • Ligesom alle andre, begræder jeg også at GOT er slut for i år, men jeg er faktisk ligeså trist over at 4! af mine favorit podcasts, inkl GOT podcast, lige har haft sæson afslutninger.

På den gode side.

 • Jeg har ryddet seriøst ud i garderoben, 30+ stykker tøj er røget.
 • Jeg har endelig fundet rigtig fløde (eller 35%) og ikke den der lidt sørgelige 30% som har skuffet mig et par gange..
 • Apropos, så er risalamande i august helt fantastisk.
 • Leje lejlighedsmarket i Paris virker, tilsyneladende, til at være lidt mere ehm tilnærmeligt end i København. – dyrt, og med generelt gyselige køkkener, men overskueligt!
 • Nyt war on drugs album!
 • De 2 af jer, der har set (og trykket) på det lille youtube icon i toppen, og subscribet til min videoløse kanal. TAK! – Pssst find den også her.

2 kommentarer

 1. Åh, jeg elsker de her lister!
  Det lyder som om du har oplevet lidt af hvert – det med telefonen er seriøst mit mareridt!
  Jeg fik også pin-spærret mit kort, da jeg var i NY, men det var vitterligt grundet hukommelsen. Jeg havde medbragt kontanter og havde derfor ikke brugt mit visakort i ca. 2 uger, da jeg pludselig skulle til at bruge det igen. Det var simpelthen så skræmmende, at stå i butikken, og være totalt blank. Nu har jeg fået et nyt kort og alt er godt, men jeg forstår stadigvæk ikke, hvordan det kunne ske.
  PS: Jeg glæder mig til at følge dig i Paris!

  1. Tusinde tak Sofie!
   Jeg gik også lidt i panik over telefonen!
   Og ang kortet, jeg har aldrig glemt koden før, så jeg var også virkelig overrasket. Jeg har dog ikke haft det franske kort så lang tid, så hvis jeg havde glemt koden, havde det faktisk ikke været underligt! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *