Om skovbrænde og Celine Dion

I morges vågnede vi til nyheden om 12000 franskmænd evakueret fra sydfrankrig grundet skovbrænde. Sydfrankrig er langt væk, over 1000 km fra Paris, sagen er bare den at brændende lige nu husere Bormes-les-Mimosas. Det område i sydfrankrig hvor mine svigerforældre har deres ferie lejlighed og hvor As søster lige nu er med hendes børn. Heldigvis er både de og lejlighed ok.

I virkeligheden ville jeg bare lige skrive en lille update, for udover skovbrænde så går det godt, vejret i Paris er dejligt og gaderne lidt tommere end normalt fordi så mange er på ferie. Jeg er gået all in på at lærer fransk, og bruger lige pt. mindst et par timer om dagen på at øve og lære grammatik regler. I mellem tiden ville jeg ønske mine dage i Paris var lidt mere sådan her: Celine Dion x Couture X noget Tim Walker agtigt.

1 kommentar

  1. Jeg havde lige set det i nyhederne og genkendt navnet fra da I var dernede, d far sagde du havde lagt det her op. Øv håber de får styr på det snart, stakkels dem der mister alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *