De små begejstringer: Glossier pop-up, amazon prime og fake LV.

Indsæt semi filosofisk tekst om det at blive ældre og dermed værdsætte de små ting i livet. – Det havde været fint, men i virkeligheden er det bare en blanding af at være magelig og glad for at bo i en storby med cool butikker. I give you: listen med alle de små glæder jeg har haft det sidste stykke tid.

Glossier pop-up, Vakuumposer og en meget fake LV taske:

Smart i en fart design butikken Collette har åbnet en glossier pop-up butik og jeg er thrilled – og det er selvom jeg nærmest er blevet træt af glossier, før jeg har nået at prøve det. Men kun nærmest 😉 Jeg har ikke været derinde endnu, men regner med at smutte forbi i eftermiddag og tage et kig på deres cloudpaint, haloscope highlighter og kokos læbepomade. Pop-up shoppen har åbent indtil 20 december, hvor colette lukker permanent. (Tænker der måske er gode ods for at Glossier overtager ?)

Jeg har pakket efterårstøjet ud, og dermed sommerkjolerne væk. Desvære har jeg meget tøj og en lille lejlighed, derfor har jeg købt de her vakuumposer (affiliate link). Jeg ved ærligtalt ikke om jeg er mest begejstret for opfindelsen af vakuumposer eller Amazon primes free next day delivery.

Dagen efter jeg udgav dette indlæg, fandt jeg en meget fake LV cherry bag i den lokale genbrug. Hvis jeg var den slags person der troede på skæbnen ville det her være meget #skæbneagtigt og, selvfølgelig, et klart tegn på at jeg en dag skal købe tasken.


Det her opslag på porten til den lokale park. Trist at det er nødvendigt, men det gør mig alligevel glad at se den slags budskaber her også.

Alle de ting mine forældre tog med fra Danmark. 3 poser Irmas after dinner kaffe bønner, vanilje sukker (franskmændene er glad for flyende vanilje ekstrakt, so wrong) chocolade skildpadder til A og en 70’er ruskinds frakke jeg fandt i genbrugen da jeg var hjemme i sommers.

Det er fredag, lige med den store podcast(/radio) dag. Nævner i flæng: den korte radio avis, det vi taler om, politikens poptillæg, dårligdommerne og HanDuo.

.. og mine fødselsdagsgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *