The May edit

10 maj. Well better late than ever.
Mit indlæg om, hvad jeg vil lave i Maj måned. Et, ahem, yderst populær indlægsserie i blogland, så hvorfor ikke joine.

  1. Home sweet home.
    Jeg tager 8 dage til Danmark sidst på måneden. – seperat indlæg comming up (der var simpelthen så mange ting!)
  2. TWIN PEAKS – Jeg har lige genset det på Netflix, og jeg er både spændt og nervøs for hvordan de nye afsnit er.
  3. Se Matador, jeg har aldrig fået set Matador sådan rigtigt. Men nu har jeg set alle de afsnit der ligger på dr.dk, og er hooked. Så nu venter jeg bare på at DR lægger nogle flere op!
  4. Kæreste dates, hver weekend!. – Vi har aftalt at vi skal lave noget  hver weekend. I weekend ender vi nok med at besøge det botaniske drivhus i Jardin des plantes.
  5. Udnytte at vi bor lige ved en virkelig god biograf. Jeg vil gerne se Get Out, A vil gerne se Guardians of the galaxy 2.
  6. Have flere læbestift dage. Min hud har det virkelig godt lige pt (min hud har det for det meste godt, jeg har aldrig haft acne, meget tør hud eller ligende.) Men lige pt er den ekstra god, så god jeg kun lige bruger lidt concealer under øjne. OG jeg syntes det er så flot at have “bar” ansigts hud og røde læber. Så flere dage med det!
  7. Løbe. Jeg har løbet on/off i 5-6 ish år, men det sidste år har det mest været off. Intil for 3 uger siden hvor jeg startede forfra på mit halvmarathon program. Jeg har løbet et før, og jeg vil gerne tilbage i den form. Udover det har Disneyland en weekend med bl.a halvmaraton i september, som jeg virkelig godt gad løbe!
  8. Bare nyde foråret I Paris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *