The one that got away: Rød pompom taske fra Zara

PomPom bag zara red

Jeg tror de fleste kender det. Man står i en butik, eller ligger på sin sofa en lørdag med Netflix i baggrunden, mens man scroller den ene online shop igennem efter den anden. Og så sker det. Man finder kjolen, tasken eller skoene der næsten fundamentalt vil ændre hele ens garderobe. Ja næsten hele ens liv. – Eller bare er smadder flot! Efterfølgende vender man tilbage til det flere gange, overvejer. Overvejer om man skal leve af havregrød i en måned, overvejer om man har brug for flere sko eller tasker, overvejer om man skal bryde sin egen uskrevne regel om ALDRIG at købe noget fra Zara.

Man finder måske frem til at havregrød jo egentlig både er lækkert og sundt. – også uden peanutbutter, chiafrø, øko blåbær og ditto mandler, for det får du ikke råd til. Eller at man jo faktisk har brug for den taske, eller virkelig fortjener de sko. Man vender tilbage til webshoppen en torsdag aften, fast besluttet på at svinge dankortet, eller blot indtaste koden til ens profil fra sidst man handlede. Dankort og forsendelses oplysningerne ligger alligevel gemt fra sidste gang. Men man finder til sin store stræk ud af, at den uundværlige ting, god damn it, er usolgt. It got away.

Sådan havde jeg det sidste sommer, med, af alle ting, en rød pom pom taske fra Zara.Næste, altså. For tasken var hverken økonomisk uopnåelig eller ens med noget jeg allerede havde i min garderobe. Til gengæld var den fra Zara, en butik som jeg af princip ikke handler i (det kan vi tage en anden gang). Jeg købte ikke tasken, og fortrød det – skulle til at skrive inderligt, men let’s be real, det er en taske, ikke et hus. Jeg fortrød det nok til at jeg i december begyndte at kigge efter den. Vestiaire, trendsales, fransk og britisk ebay samt dba, blev kigget igennem hver dag. Og til sidst gav det pote!

Nogen har måske allerede set den i det her indlæg, og jeg omtalte den faktisk også her. Men jeg syntes den fortjener sit helt eget indlæg. Nårmen. Da tasken er fra Zara, og kvaliteten er derefter, var det ikke til stor overraskelse, at en af pomponerne en dag var røget af. Det skete på vejen hjem til A’s farmor, og selvom vi gik præcis samme vej hjem fandt vi den ikke. Det gjorde jeg til gengæld dagen efter, på vej til lægen. Der lå den, en knald rød pompom, bevares lidt nusset, men uden tvivl min manglende pompom.

Og hvad kan man så lære af det.. Køb ikke (pompom) tasker i Zara, og næsten alt kommer på Trendsales, Ebay, Vestiaire collective før eller siden..

 

3 kommentarer

  1. Man kan meget nemt retfærdiggøre den form for adfærd; en klassiker er: ‘Jeg kán jo blive kørt over imorgen, og så nåede jeg aldrig at unde mig selv den.’ Den kører ofte her.
    Kan også bruges i “skal vi åbne en mere flaske rødvin?”, “bør jeg bestille den ferie?” og “må jeg tage to smagsprøver i føtex” situationer. Perfekt!
    (Og tillykke med købet – jeg er sikker på, det var bedst sådan B-))

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *