The worst enemy to creativity is self-doubt.

Billede af loppesager der aldrig nåede på insta. Matisse + picasso print til 2 kr stk, teak skål til en 10’er, og Marcel Breuer stol til 25,-. Blot nogle af de sager jeg fundet på loppemarkeder denne her sommer.

Vi passer stadig lejlighed/kat for mine svigerforældre, og lige pt sidder jeg i deres sofa og nyder det lidt underlige vejr, det både regner og tordner, med et drys af occasional solskin. Endevæggen i deres stue er nærmest et stort vinduesparti med sofaer foran, så jeg ligger og her og nyder regnen, set lidt youtube/øver fransk.

Egentlig ville jeg have brugt dagen i dag på at færdigegøre en video jeg begyndte på sidste uge. Jeg har i laaang tid gået med tanken om at lave nogle videoer, men det er kun blevet ved tanken. ( det har nok været en blanding af at være min egen største kritiker og ikke rigtig have noget viden om video).  Indtil sidste uge, hvor jeg gav mig i kast med at filme lidt, måske hænger det sammen med at jeg lige for tiden er ret inspireret. Udover at øve fransk, har jeg lyst til at tegne, male, tage billeder, forsætte mine broderi projekter, og ja, nu kaste mig ud i videoer. Jeg har en hel del ideer, alt fra at tage på opdagelse i Paris til genbrugs/loppemarkeds haul (jeg har, hands down, købt så meget genbrugs tøj denne her sommer). Men i går opdagede jeg, desvære, at mit 50 mm objektiv officelt har givet op og ikke længere kan fokusere (sådan, overhovedet!). Det er, for at sige det mildt, død irriterende. Det har været mit primære objektiv siden jeg købte det i 2010 (!) og har holdt længe og ret godt. Så nu skal jeg ud og kigge på et lidt billigere erstatnings objektiv, et 50 mm 1.8.

Så, stay tuned. Billeder/videoer kommer snart 😉

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *