7 facts Valentinesdag

Img via wuukasch

Det er tirsdag og det er valentinsdag. Kl er lidt over 13, og jeg har været vågen siden min kæreste vækkede mig med morgenmad på sengen kl 9.  Jeg er stadig under dynen, i gang med dagens 2. kop kaffe mens jeg læser nyheder hjemme fra DK.  Vi har ikke de store planer for i dag, når A er færdig med arbejde har vi planer om at gå en lang tur, efterfulgt af noget god mad enden her hjemme eller en af de utallige restauranter i vores hood.

Men i anledning af dagen tænkte jeg at et 7 (mit ynglings tal) facts Valentines indlæg om mig og min kæreste var et oplagt indlæg.

1. Du bliver ikke automatisk til Amélie, selvom du flytter til Montmartre og er kæreste med en franskmand med en motorcykel. (altså, ikke at det nogensinde var intentionen..)

2. A er Franskmand og har boet hele sit liv i Paris..

3. ..På nær det år vi mødte hinanden, hvor vi begge boede Dublin. På grund af mit studie i DK, var jeg tvunget til at tage 2 computer science classes. Lidt held i uheld, for jeg har aldrig fået så dårlig en karakter, men samtidig mødte jeg A.

4. Vi blev rigtig kærester i august 2015, efter 8-9 måneders lang distance dating..

5… og flyttede sammen 1. december sidste år.

6 Den største udfordring i vores forhold er helt sikkert at det er på engelsk. Selvom vi begge taler det flydende, er det altid anderledes at udtrykke sig på noget andet end sit modersmål, især hvis vi diskutere. (eller snakker om noget så specifikt som fx kødudskæringer eller politik)

7 Jeg er ret sikker i min smag (kræsen ville nogen sige) og den kan være ret svær at gøre sig klog på. Min kæreste har til gengæld knækket koden (syntes han selv), da han fandt ud af at jeg engang havde fået en Darth Vader sparegris af min far. Efterfølgende er jeg blevet den glade ejer af star wars krus og et R2D2 ægge ur..

 

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *